Despre noi – Editura

Home Despre noi – Editura

diplome

Societatea a fost înfiinţată in anul 2009, are capital integral românesc şi are ca obiect principal de activitate – tipografie şi alte activităţi conexe. Spre exemplificare, prin mijloace proprii se execută: carti, ziare, reviste, broşuri, tipizate contabile, etichete, afişe etc..

Încă din primul an, activitatea a fost completată cu un atelier de producţie publicitară – executăm firme luminoase, bannere, mesh- uri, afişe de mari dimensiuni, etichete autocolante etc., această activitate ajungând în momentul de faţă să deţină o pondere de 50% din totalul activităţii firmei noastre.

Anual, societatea a achiziţionat utilaje complementare activităţii, astfel încât să putem ţine pasul cu concurenţa, totodată nemaifiind nevoie de colaborări cu alte societăţi cu acelaşi obiect de activitate, secţia de serigrafie (imprimare pe obiecte promoţionale) fiind un exemplu de activitate necesară pentru „a închide cercul” activităţilor de tipografiere.

Adresabilitatea a fost încă de la început, atât către societăţi mici, medii, cât şi mari, în prezent capacitatea de producţie fiind acoperită în proporţie de 100% pe schimb, ajungându-se în vârfuri de comenzi şi la 100% pe două schimburi.

În prezent, putem vorbi de un număr de peste 50 de clienţi constanţi, ceea ce ne-a asigurat o cifră de afaceri de cca 500.000 euro/an, iar la nivelul grupului de firme, aceasta se ridică la cca 1.000.000 euro/an.

Un mare avantaj îl constituie faptul că nu plătim chirie, activitatea desfăşurându-se în spaţiul propriu, achiziţionat anul acesta, ceea ce, alături de cei 16 angajaţi cu o medie de vârstă de 35 ani, ne asigură o perspectivă bună.

Câţiva dintre clienţii constanţi sunt: Unilever România, Unilever South Central, Petrotel-Lukoil, GE Oil&Gas – Lufkin, GFR-Grampet, Strabag, IPIP, Faxmedia, Alistar Security etc..

Descarca aici brosura de prezentare pentru detalii complete despre afacerea noastra !